Coconut beach

Nu är vi två veckor in i semestern och vi har verkligen kommit in i det där sköna lunket. Känner mig totalt avslappnad! Vi har bekantat oss med omgivningarna och hittat våra favoritrestauranger, och för någon dag sedan tog vi en dagstripp till Coconut beach som inte ligger särskilt långt från vårt hotell. Vi har bokat in oss på ett och samma hotell i nästan en månad (eftersom vi är väldigt bekväma och lite lata av oss) och då är det kul att åtminstone göra några små dagstripper för att se något annat än hotellstranden. Och Coconut beach var väldigt mysigt. Jag gillar att det inte finns några hotell där utan bara strand, träd och några få restauranger vid strandkanten. Imorgon kör vi nästa tripp. En ny dag – en ny strand!     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Och ha det så himla härligt!!

  emmadanielsson 2018-12-22 10:18:58
  Svara
 • Hej! Håller med om att det är en jättefin baddräkt, får man fråga var den är ifrån?

  Helene 2018-12-20 08:09:26
  Svara
 • Har du några restaurangtips? Jag och min pojkvän åker till Khao Lak om två veckor ?

  Victoria 2018-12-18 17:32:42
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Alltså, vi var ju rätt lata av oss som jag skrev ovan så vi käkade mest på vårt hotell som hade flera väldigt bra restauranger. Så om ni är i närheten av JW Marriott kan jag rekommendera ett besök på deras italienska restaurang Olive. Om ni skulle tröttna på all thaimat. 🙂

   emmadanielsson 2018-12-22 10:18:44
   Svara
 • Så snygg baddräkt!

  Josefine 2018-12-10 11:19:35 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!