Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Colour pop

Jag fick väldigt mycket frågor om den här outfiten på Instagram, och det är alltså ingen klänning utan en kjol och en topp – båda från Zara. Kjolen finns i butik nu men toppen är gammal. Vet inte varför jag inte har använt den så mycket, rött och rosa är ju min favoritkombo! Det får bli ändring på det helt enkelt. Nu ska vi ut och käka middag på vår favoritrestaurang – en italiensk! Vem sjutton åker till Thailand en månad för att käka en massa pasta egentligen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!