Semesterfeelings

Det är ju en alldeles fantastisk känsla att vara på semester. Det är naturligtvis himla skönt att få vara i solen och värmen, speciellt den här tiden på året när det är så mörkt hemma i Sverige. Men för mig är det framför allt den totala avkopplingen man känner i och med att man slipper alla vardagsmåsten, som matlagning, städning, tvättning, hämtning på förskolan osv, osv. Bara att gå ner till frukostbuffén på morgonen och få allt serverat känns ju urlyxigt! Istället för att stå vid spisen och koka gröt åt Ingrid som jag annars brukar göra om morgnarna. Eller det där med att inte behöva fundera över vad man ska laga för middag. Att man slipper lägga tid på allt sånt gör att man istället får massor av tid över till att faktiskt umgås med varandra och att prata om viktiga saker (och helt oviktiga saker för den delen). Guld värt tycker jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!