Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The last few days…

God morgon på er! Kikar in en snabbis för att bjuda på den här outfiten som jag bar för några dagar sedan. Jag har insett att jag har en förkärlek till volangkjolar som aldrig verkar försvinna. Så fint att bära en enkel vit t-shirt och sandaler till också. Nu ska vi kila ner på stranden och försöka få ut det mesta av våra få sista dagar här eftersom vi snart åker hem till ett snöigt Sverige. Men jag tycker faktiskt att det ska bli rätt mysigt att få komma hem. Först på schemat? Köpa julgran såklart!

Topp och kjol från By Malina, skor från & Other Stories, solglasögon från Prada. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!