Flower power

Den här blommiga drömmen från By TiMo fick åka på under min födelsedagsmiddag. Och det var roligt att bli så pass uppvaktad av hotellet vi bodde på. På morgonen kom de med bakverk och sjöng och samma sak på middagen när de kom in med chokladtårta med tända ljus. Fast det var såklart Ingrid som uppskattade sången och tårtan mest. Det är galet vad fort den här resan har gått ändå. En månad svischade förbi fortare än kvickt och ändå känner man sig inte helt nöjd, vill gärna stanna längre och känner en massa ångest på avresedagen, trots att jag ÄLSKAR att fira jul och samtidigt längtar hem till det. Men jag och Mathias pratar redan om att vara borta ännu längre nästa vinter. Och att vi inte ska vara kvar på samma ställe utan resa runt mer, som vi brukade göra innan Ingrid fanns. Men vi har ju ett helt år på oss att planera den resan och nu är det istället fullt fokus på att försöka hitta den där mysiga julkänslan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jättefin ?!

    Karro 2018-12-22 21:32:11
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!