Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Stockholm

Jag är ju inte överförtjust i att byta trettiogradersvärmen mot minusgrader men det känns ändå rätt skönt att vara tillbaka i stan och komma in i rutinerna igen. Året har börjat med en mjukstart men nu känns det verkligen att allt börjar snurra igång igen. Mailkorgen fylls upp snabbare och påminnelserna från kalendern i telefonen plingar till betydligt oftare. Vad skulle jag göra utan kalendern i telefonen förresten? Det som inte står där existerar helt enkelt inte. Igår letade jag fram den här favoritkappan från Uterque som legat i vintervila uppe på vinden. Vet inte om ni minns men jag bar den rätt flitigt förra hösten. Fortfarande en favorit hos mig!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!