Stockholm

Jag är ju inte överförtjust i att byta trettiogradersvärmen mot minusgrader men det känns ändå rätt skönt att vara tillbaka i stan och komma in i rutinerna igen. Året har börjat med en mjukstart men nu känns det verkligen att allt börjar snurra igång igen. Mailkorgen fylls upp snabbare och påminnelserna från kalendern i telefonen plingar till betydligt oftare. Vad skulle jag göra utan kalendern i telefonen förresten? Det som inte står där existerar helt enkelt inte. Igår letade jag fram den här favoritkappan från Uterque som legat i vintervila uppe på vinden. Vet inte om ni minns men jag bar den rätt flitigt förra hösten. Fortfarande en favorit hos mig!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!