Veckans bästa

Här kommer några saker som fångat mitt intresse under den gångna veckan. Jag blev så glad när jag såg Lindex vårnyheter eftersom det fanns massor av härliga mönster och färger. Matchande set är alltid en bra idé om ni frågar mig, och det här randiga setet kommer ut i butik i februari. Hur härligt?

Snabbt vidare till nästa kedja, för H&M Home har kommit med många fina produktnyheter och den här vasen är en av dem. Den skulle göra sig finfint som dekoration i min bokhylla.

Det var flera månader sen jag spanade in Rodebjers lookbook för våren men nu har klänningen till vänster äntligen kommit ut i butik. DEN vill jag bära på midsommar. Och alla andra vår- och sommardagar för den delen.

Och att Jotex nu gör såhär ursöta barnstolar… hurra! Jag tar två i mintgrönt till Ingrids rum tack.

För alla er kashmirälskare därute (jag själv inkluderad) så tänkte jag tipsa om COS härliga kashmirkollektion. Ja, kashmir kostar lite mer än en vanlig stickad tröja, men av en god anledning! Det finns ju faktiskt inget som är skönare att bära.

Och så ser jag fram emot del två av Tom Dixons samarbete med Ikea som lanseras i februari. I kollektionen med namnet DELAKTIG 2 lanseras den här sängen som är designad för förändring. Grunden är en aluminiumram och sen väljer man till gavel och andra tillbehör som passar ens personliga stil. Smart och snyggt! Okej, då får det var färdigspanat för den här gången. Ha en riktigt fin helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!