Bling bling

Inget går upp mot lite bling när man vill glamma till en trist och mulen vinterdag. Det är långt ifrån alla trender jag tar till mig men att något så litet som hårspännen har blivit så poppis har jag verkligen inget emot. Ni minns kanske det här spännet som jag blingade till själv i höstas? I skrivande stund håller jag på att packa resväskan för imorgon bär det av till Ishotellet i Jukkasjärvi (!) och dit är det inget bling som får följa med, bara underställ, mysiga tröjor och skidkläder. Och jag är SÅ glad för den här resan. Ishotellet har stått med på min bucket list länge och det ska bli så kul att få bo i isrum, ta en skotertur och förhoppningsvis skymta ett norrsken.

Hårspänne från Pixie Market, jacka från H&M, tröja från Line of Oslo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Wow, fantastiskt snyggt!

    Det ser gulligt, sött och lekfullt ut SAMTIDIGT som det ser stilrent, classy och vuxet ut! Jag älskar’t!

    Marika 2019-01-23 08:27:06 https://modesalongen.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!