WOW!

WOW! Det är egentligen det bästa ordet för att sammanfatta den här resan. Att få bo på Ishotellet i Jukkasjärvi är en dröm som gått i uppfyllelse. Och jag hade inte viljat göra den här resan med några andra än de här fantastiska människorna. Men för att ta det från början så fick vi först checka in och genast hoppa i rejäla kläder för att dra iväg på skotertur. Bästa fotografen Lisa Höök var med på resan och hon förevigade allt i de här fantastiska bilderna. Och jäklarns vad skoj det var att köra skoter! Jag har kört ett par gånger förut men det var så länge sen att jag har glömt hur kul det faktiskt är.  Sen blev det ett besök på isbaren där precis ALLT är gjort av is, från baren, bänkarna och borden till champagneglasen. Så häftigt!  Men resans höjdpunkt var nog ändå middagen. I en liten stuga mitt ute i skogen satt vi framför en brasa och blev serverade lokal mat som lagades på plats. Svampsoppa med fjällöding och sen renfilé med potatisgratäng stod på menyn. MUMS!Och sen har vi det här med att sova i isrum…. Jag är så himla frusen av mig så jag var lite nervös för hur kallt det skulle kännas. Och jag kan väl säga att jag inte sov toppenbra. Vid fyratiden gick (sprang) jag upp och tog på mig ytterligare ett lager kläder. Men hey, jag gjorde det! Och det är jag så himla glad över. Och som sagt, det var ju mycket tack vare de här underbara människorna som upplevelsen blev så fantastisk som den blev. Tack, tack, tack till alla som var med!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!