Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack!

Tänk vad jag är glad över det här gänget. Härligare folk får man leta länge efter! Vi hörs var och varannan dag för att bolla jobbgrejer, hålla varandra uppdaterade och bara kolla läget. Ingen konkurrens, bara genuin glädje för varandras skull. Och den där peppen man får är värd så himla mycket, speciellt när man känner sig osäker på något och behöver råd. Tack Sus, Frida, Valerie, Niklas plus ett par till som inte är med på de här bilderna. Ni är bara bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!