Minimarket

Ni har väl inte missat att Minimarket har lanserat sin nya barnkollektion för Åhléns? Jag fick chans att spana in allt på en lanseringsfrukost och man ville ju ha ungefär precis allt. Kolla bara in strandplaggen på den första bilden. Baddräkten med svanar och volanger och frottéponchon med guldsnäckor… Så fina! Då fattas bara lite sommarvärme även om den känns vääldigt långt borta just nu. Annars är det väldigt lugnt för min del idag. Det kanske är lugnet före den där stormen som heter modeveckan som drar igång på måndag. Det är tyvärr många av de stora varumärkena som inte kommer att visa men jag är ändå peppad och jag kommer att sammanfatta allt i Nyhetsmorgon på torsdag nästa vecka. Hoppas ni kollar!    

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!