Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spoon

Vi har bott i den här lägenheten sen strax efter att Ingrid kom, det vill säga i drygt fyra år. Och under alla dessa år har vi aldrig haft en taklampa i sovrummet, vilket blir extra påtagligt den här årstiden när det är helt becksvart där större delen av dagen. Men nu minsann, nu sitter den där! Just taklampor är svårt tycker jag. Det kan verkligen göra mycket för ett rum och man vill inte att det ska bli fel, så jag tror att det är därför vi aldrig har kunnat bestämma oss. Men när vi såg den här snyggingen med namnet ”Spoon” från Watt & Vekes designsamarbete med Hanna Wessman kände vi på direkten att den skulle passa perfekt. Och det gjorde den ju! Nu ska vi bara få allt annat iordning. Vi har avvaktat lite med det sista piffet och fixet eftersom vi har varit sugna på att måla om sovrummet (igen…) i en mörkare kulör, precis som vi gjorde i vardagsrummet. Men jag tror faktiskt att vi avvaktar med det. Nu när lampan är på plats så ska vi bara sätta upp lite fler tavlor på väggarna och sen får det helt enkelt vara klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Snyggt!!

    Louise 2019-02-08 10:42:33
    Svara
  • Vart är lampan ifrån!?!? 😍

    Johanna 2019-02-01 23:46:46
    Svara

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!