Spoon

Vi har bott i den här lägenheten sen strax efter att Ingrid kom, det vill säga i drygt fyra år. Och under alla dessa år har vi aldrig haft en taklampa i sovrummet, vilket blir extra påtagligt den här årstiden när det är helt becksvart där större delen av dagen. Men nu minsann, nu sitter den där! Just taklampor är svårt tycker jag. Det kan verkligen göra mycket för ett rum och man vill inte att det ska bli fel, så jag tror att det är därför vi aldrig har kunnat bestämma oss. Men när vi såg den här snyggingen med namnet ”Spoon” från Watt & Vekes designsamarbete med Hanna Wessman kände vi på direkten att den skulle passa perfekt. Och det gjorde den ju! Nu ska vi bara få allt annat iordning. Vi har avvaktat lite med det sista piffet och fixet eftersom vi har varit sugna på att måla om sovrummet (igen…) i en mörkare kulör, precis som vi gjorde i vardagsrummet. Men jag tror faktiskt att vi avvaktar med det. Nu när lampan är på plats så ska vi bara sätta upp lite fler tavlor på väggarna och sen får det helt enkelt vara klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vilket fint rum! Jag är lite nyfiken på fiolfikusen (?) som ni har. Är den äkta? Hur klarar den sig då i ett relativt mörkt hörn? Eller om den är konstgjord, vart har ni köpt den i sådant fall? Jag är på jakt efter en stor fin som ni har men är lite orolig för att den inte ska klara sig i ett relativt mörkt rum.

  Mia 2019-03-21 11:34:37
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej och tack! Det är en äkta fiolfikus. Det ser kanske inte så ut på bilderna men burspråket är rätt stort och vi bor högst upp i huset så den får ändå rätt okej med ljus därifrån. Och emellanåt ställer jag fram den för att den ska få extra solboost. Och det verkar funka för den har klarat sig jättebra. Jag är dock väldigt noga med växtnäring, att duscha den regelbundet och att torka av bladen från damm. Lycka till! 🙂

   emmadanielsson 2019-03-21 12:58:57
   Svara
 • Snyggt!!

  Louise 2019-02-08 10:42:33
  Svara
 • Vart är lampan ifrån!?!? ?

  Johanna 2019-02-01 23:46:46
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!