Go green

Ett sånt winter wonderland det blev över en natt! Helt magiskt tycker jag. Ska det nu envisas med att vara en lång och mörk vinter så kan den väl ändå få vara full av gnistrande vit snö. Den här helgen har vi förutom att gå på på barnkalas och påbörja köksrenoveringen även varit ute och kastat snöbollar, åkt pulka och skridskor. Och så hann vi klicka av en outfitbild i fredags. En dubbel dos av grönt blev det. Den här kappan är ju bara så fin – i den perfekta gröna nyansen. Ni hittar den HÄR.

Kappa och tröja från Lindex, jeans från Sandro, halsband med bokstav från Celine, vintage guldhalsband. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!