Fashion week

Sista dagen på modeveckan avslutade vi på samma sätt som vi brukar, nämligen med vinlunch tillsammans med samma glada gäng som alltid. Jag har sagt det förut men jag säger det gärna igen. Jag är så glad för de här människorna! Jag fick en del frågor om de här jeansen på Instagram och de kommer alltså från BikBok. Jag har haft dem i snart ett år (fast de finns fortfarande i butik) men aldrig använt dem eftersom de är snäppet för tajta för mig. Ni vet sådär så att det blir obekvämt och svårt att sitta. Minns inte hur jag tänkte när jag valde storlek men hur som helst så har jag i alla fall gett mig sjutton på att gå ut dem nu eftersom de faktiskt är supersnygga på. No pain no gain! 🙂

Kofta från & Other Stories, jeans från BikBok, skor från Jennie-Ellen, fuskpälsjacka från H&M, skärp från Gucci, solglasögon från Fendi.När vi ändå ses brukar vi även passa på att ta några outfitbilder. Det är så himla bra att kunna hjälpas åt att fota. Jag skulle gärna lägga upp en ny outfitbild varenda dag men man ska ju ha någon som fotar en också… Här med fina NinaFrida och Sus

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!