Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Breakfast time

För ett tag sedan var jag på ett event hos Edblad för att få en närmare presentation av deras nya accessoarkollektion. Förutom smycken så gör de även väskor, sjalar, bag charms och annat numera. Så mycket fint! Och som bonus fick vi lyssna på ett föredrag av en väldigt inspirerande kvinna som jag dessvärre har glömt namnet på nu (typiskt mig). Hon pratade bland annat om vikten av att vara sin egen bästa vän. Om hur man ofta peppar sina kompisar och kollegor och säger att de gör ett bra jobb osv, men att man inte är lika bra på att peppa sig själv på samma sätt. Värt att tänka på!    

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!