Köksrenovering

Ni som brukar läsa bloggen har säkert inte missat att jag gillar färg, och det gäller även i hemmet. Nu ska vi äntligen ta tag i köksrenoveringen och där kommer vi att köra på… just precis, färg! Vi är båda så trötta på alla vita och grå kök med carrara-marmor att vi vill göra något helt annat. Köket kommer att gå i gammal stil för att matcha serveringsskåpen som löper längs ena väggen. Och just nu är vi inne på någon slags kombination av rosa och vinrött. Här kan ni se första provmålningen. Nu visade det sig att det var helt fel nyans av både rosa och rött men man måste ju prova sig fram för att hitta rätt. Fortsättning följer! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!