Spring is in the air

Hoppas ni har haft en mysig helg so far! Idag kunde man till och med känna att det finns hopp om vår. Så härligt med lite varmare väder plus att dagarna rätt snabbt börjar bli längre. Yay! Och nu när vi snart går mot vår så skulle jag inte ha något emot att klä mig såhär. Några mer nedtonade vårfavoriter efter rätt många färgglada outfits här på bloggen. Så fint med en kombination av brunt, grått och benvitt. Plus den där snygga kombon med vadlång kjol och en stickad tröja.

Örhängen från Jane Kønig, tröja från H&M, kjol från By Malene Birger, väska från Little Liffner, skor från Uterque, läppstift ”Logwood Umber” från & Other Stories.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!