I’m moving in

Idag var jag på en lunch hos pr-byrån Grand relations där de har det såhär himla fint. Jag skulle ju inte direkt ha något emot att gå till jobbet varje dag om det såg ut såhär, eller att ha det såhär hemma heller för den delen. Den där fönsterväggen alltså, som dessutom fortsätter med några fönster till som inte syns i bild. Wow! Jag körde på en riktigt färgglad outfit i lila och rött. Kjolen kommer från Maje och tröjan från Uterque.Även om jag mest stod och fotade deras fantastiska showroom så var vi där för att kolla in nyheter från Muji som kommer att få ett eget våningsplan på Åhléns city i Stockholm efter sommaren. Den här vita servisen blev en av mina favoriter. Fin i all sin enkelhet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!