Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vårkänslor

Att en grådassig måndag morgon i februari får mötas av det här. En bättre start på veckan kan man inte önska sig! Det var Friggs som anordnade en pressfrukost för att presentera sina nya tesorter, och det var fullsmockat med blommor, härliga pastellfärger och ballonger. Här får ni dessutom en lite bättre bild på den där H&M-klänningen från mitt tidigare inlägg. Nu när jag ser den på bild såhär tycker jag kanske att det skulle vara finare att bära den utan skärp så det blir lite vidd i den. Men det är ju alltid trevligt att variera förstås. Hoppas ni får en riktigt mysig fredagkväll! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!