Back to basics

Förra helgen höll jag en föreläsning för 35 frisörer om vårens trender men även om stil och hur man bygger en hållbar garderob. Nu gillar jag ju färgstarka plagg men den bästa grunden i garderoben tycker jag ändå är två par riktigt bra svarta byxor. Ett par slimmade och ett par utsvängda som de här. Sen kan man gå loss på olika färger och mönster att bära till sin favoritbralla. Idag blev det gul väska och mönstrad stickad tröja.

Tröja och väska från & Other Stories, byxor från Uterque, hårspänne från Glitter.   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Vart hittar man snygga och hållbara svarta brallor ?? Både slimmade och vida

    Jenni 2019-04-02 20:57:54
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!