Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Shades

Idag har jag valt ut solglasögon som jag ska ta med till Nyhetsmorgon imorgon fredag. Om ni har möjlighet så sätt gärna på tv:n vid sisådär 8.45 för då snackar jag om vårens hetaste trender när det gäller bågar. Vad gillar ni de maffiga solglasögonen som jag bär nedan? De är riktiga dyrgripar från Gucci, men jag tänkte att det kunde vara kul att ta med något som sticker ut lite extra också. Min plan är att få på dem på Steffo i sändning, men vi får väl se hur det blir med den saken. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • De ”feta” solglasögonen som Steffo hade på sig, vad var det för märke på dem?

    Max 2019-03-01 13:21:42
    Svara

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!