I studion

För er som missade mig i Nyhetsmorgon i fredags kan ni kolla in inslaget HÄR. Det var alltså solglasögon som var temat och jag hade en massa varianter med mig, både klassiker och lite galnare grejer. Så kul att köra med Frida för första gången också. Steffo har ju 19 års erfarenhet men jag måste säga att Frida var minst lika proffsig i rutan, trots att det bara var hennes andra dag på Nyhetsmorgon. Heja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Kommer du lägga upp tips på sneakers som du visade på nyhetsmorgon i veckan? 🙂

  Elin Karlsson 2019-03-13 13:19:38
  Svara
  • Svar på Elin Karlssons kommentar.

   Hej! Tyvärr kommer jag inte att göra det. Jag lyckades inte få med mig kameran den här gången. Men alla inköpsställen finns på tv4.se och om det är något särskilt par du är nyfiken på så går det bra att fråga mig här. 🙂

   emmadanielsson 2019-03-15 18:25:43
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!