Fresh

Känslan när man kliver ut från frisören och håret känns sådär lent och mjukt igen.. Jag har inte klippt eller färgat det sedan före Thailandsresan, men nu så! Det är ingen större skillnad egentligen, fortfarande lite mörkare upptill och ljusare längder. Men lite utväxt får man ju alltid och den är nu borta tillsammans med de mest slitna topparna. Nu ska jag hämta Ingrid på förskolan och sen ska vi iväg på ett event i H&M:s showroom. De lanserar en ny barnkollektion snart som ser väldigt fin ut av det jag sett på bilder, så det kommer en update här på bloggen om det imorgon. Vi hörs snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!