Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H&M x Nathalie Lété

Igår fick Ingrid följa med till H&M:s showroom för att fira in den nya fina barnkollektionen som har designats av Nathalie Lété och som lanseras idag. Kollektionen var fullpackad med vackra blommönster, tropiska prints och ett och annat småkryp. Och själva eventet i sig – jisses! Det var bollhav, kuddhav, ansiktsmålning, filmvisning och massor av gott att äta. En DRÖM för en fyraåring. Det var inte direkt lätt att få med sig henne hem om vi säger så. I hissen på väg därifrån frågade hon om jag alltid hade bollhav på jobbet. Absolut sa jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!