Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Daydreaming

Glad måndag på er! Vår helg har varit lugn och skön. Vi har mest haft hemmamys och sen tog jag med Ingrid på ett djungelkalas på söndagen. Så lyckat! Men man vill ju knappt gå ut på grund av det här regnet som aldrig vill sluta. Snääälla ge mig vår snart! Drömmer mig tillbaka till vintersemestern i Thailand och såna här mysdagar på stranden med min älskling. Där spelar det liksom ingen roll om det regnar, det är ju lika varmt och skönt ändå!

Min baddräkt är från Beck Söndergaard, Ingrids baddräkt är från Next. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!