Flower power

Idag trotsade jag regnet, satte på mig en jeans, blommig topp och ljusa skor och drog iväg på pressfrukost. Ville känna mig lite vårig (även om fuskpälsen fick hänga med den också). Därefter några möten på stan, men från och med imorgon kommer jag att checka ut från jobbet i drygt en vecka. Ingrid ska opereras imorgon bitti så håll tummarna för att det går bra. Det är bara en rutinoperation men det är ju alltid läskigt med narkos. Efter det blir det vabb i några dagar och sen åker vi till mina föräldrar nästa vecka eftersom vår köksrenovering drar igång då, så lika bra att fly stan tänkte vi. Jag ser fram emot att få visa er resultatet!

Topp från Mango, jeans från BikBok, jacka från H&M, skor från Jennie-Ellen, örhängen från Syster P.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!