Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Paint job

Hej vänner! Här kommer dagens pysselprojekt. Jag är ju hemma och vabbar med Ingrid och medan hon sov passade jag på att måla den här piedestalen som jag beställt i MDF just för att jag ska kunna välja färg själv. Det blev en smutsrosa nyans som blev över efter att vi provmålade i köket. Och nu står piedestalen på plats i vardagsrummet, redo att prydas av fina vaser med blommor. Hoppas ni får en mysig helg i solskenet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!