Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Aim for the stars

Här kommer ett annat av mina små pysselprojekt fast i miniformat kan man väl säga. Jag hittade den här gamla broschen i en låda när jag städade i vårt vindsförråd. Och eftersom jag inte använt den på flera år (och eftersom håraccessoarer är hetare än hetast just nu) så bestämde jag mig för att göra om den till ett hårspänne. Tog bort själva broschfästet, köpte ett billigt spänne och limmade fast med superlim. Tadaa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!