Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H&M Conscious Exclusive

Jag brukar ha svårt att låta bli att shoppa från H&M:s Conscious Exclusive-kollektioner. Jag hittar alltid något plagg att förälska mig i och den här gången verkar inte bli något undandag. För när bilderna släpptes idag så såg det precis sådär magiskt vackert ut som det brukar göra. Och det är så roligt att följa de innovationer som just nu görs inom hållbar produktion, för i kollektionen finns material som cellulosafibrer från ananasblad, ett skummaterial från alger och ett sidenliknande tyg från restprodukter från citronjuiceprodution. Heja! Ni hittar kollektionen online och i butik den 11 april.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!