Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flares

Jag fick så himla mycket frågor om de gula byxorna som jag bar i Nyhetsmorgon senast så jag tänkte att jag tar och lägger upp några bilder på dem här också. De kommer alltså från Zara och jag bara älskar modellen med hög midja, lite snävare över låren och så vida nedtill. Den modellen gör att benen ser extra långa ut och även om jag redan mäter 175 cm så har jag inget emot att känna mig snäppet längre ändå.

Byxor från Zara, tröja från Lexington, skor från Uterque, hårspänne från Pixie Market.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!