Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Busy bee

Den här veckan har varit fullspäckad från början till slut och nästa vecka verkar bli likadan. Men jag trivs allra bäst när det är fullt upp. Eftersom jag frilansar och egentligen inte har några kollegor så är det toppen att man ändå får vara ute och träffa vänner i den här branschen varje dag. Som på den här lunchen med Busnel där vi fick kolla in deras fina höstkollektion. Den röda kappan var min favorit! Att lunchen hölls på favoritstället Ett Hem gjorde ju inte saken sämre.      

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!