Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Conscious Exclusive

Idag fick jag äntligen klämma och känna på plaggen ur H&M Conscious Exclusive som lanseras nu på torsdag. Den glittriga paljettklänningen är en av mina favoriter. Den känns så välgjord och lyxig! Det är nästan svårt att tänka sig att den är gjord av pet-flaskor. Och jag tänker mig att jag inte bara bär den till fest utan även till vardags med en stickad kofta över och ett par sneakers till. Och sen alla fina mönstrade plagg som jag gärna skulle svepa runt i på sommarsemestern. Så mycket fint helt enkelt!     Foto: David Thunander

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!