Fall favourites

God morgon på er! Den här veckan har det varit pressvecka vilket innebär att jag har kilat runt från morgon till kväll och kollat på alla höstkollektioner. Jag föll bland annat för den här vita väskan (som även fanns i klarrött) från Venczel – ett märke som jag inte hade koll på tidigare, men som gör väldigt fina läderväskor. By Malene Birger är en personlig favorit hos mig och höstens kollektion gjorde mig inte besviken. Det fanns både magiska skira klänningar och mysiga stickade tröjor, som den här mönstrade varianten i rosa och blått. Och så måste jag bara visa er skorna från Flattered där det har hänt en herrans massa sedan de startade. Då gjorde de klassiska ballerinaskor och jag har själv kvar ett par från när de lanserades. Men nu är det både pumps, loafers och stövletter, och en helt annan design. Visst älskar man de här med pärlor på?  Till hösten blir jag alltid sugen på att bära rutiga kavajer, gärna tillsammans med jeans och ett par stövletter, och den här från Neuw gillade jag extra mycket eftersom den har lite orange i sig. Man älskar ju en liten färgklick här och där! 🙂Och så hann jag smita iväg en sväng till RIX FM för att göra radio hos Martina Thun som gör eftermiddagsprogrammet. Jag har gästat henne förut och det är så himla skönt att sända med henne – ett riktigt superproffs!Veckan avslutades i Ida Sjöstedts ateljé där jag fick kika på hur det går till när allt sys upp och inte minst på alla drömmiga klänningar som kommer i höst. Eller vad sägs om den här härliga glitterstassen? Nu fattas bara något glamouröst tillfälle att bära den…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!