Off we go!

Nu packar jag för fullt inför London dit jag och Mathias åker över påsken medan Ingrid är hos farmor och farfar. Det är så sällan vi två gör saker på tu man hand så det ska bli jättemysigt. Och det känns bra att få packa ner några klänningar också eftersom det ska bli uppåt 23 grader varmt. DET ser jag fram emot. Som ni ser i mitt förra inlägg så är jag sugen på en kombination av rosa och brunt just nu, vilket syns även i packningen. I övrigt har vi ingenting inplanerat under resan. Inga bordsreservationer, inget särskilt vi ska se osv. Vi ska bara strosa runt och ta dagarna som de kommer. Längtar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!