Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TV4

I Nyhetsmorgon igår visade jag upp vårens festmode och hur man med enkla medel kan svida om från jobb till fest, vilket egentligen inte alls är så enkelt att prata om. För det är ju stor skillnad på hur man klär sig om man exempelvis jobbar på bank kontra förskola. Men jag försökte visa upp lite olika saker så att alla ska hitta något som funkar för dem. Vill ni spana in klippet så hittar ni det HÄR. Och min gula klänning som jag fick MASSOR av frågor om kommer alltså från Carin Wester. Nu ska jag iväg på en tjejlunch hemma hos fina Valerie. Ett perfekt sätt att tjuvstarta helgen på! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!