Pink please

Mina nya rosa skor fick givetvis komma ut och luftas på direkten. Är helt överförtjust i dem! De känns ju kanske som skor man bär till fest men jag kommer absolut att bära dem till vardags också, varför inte med blåjeans och t-shirt? Idag åkte vi hem till vänner som köpt hus för att kolla in hur de har fått det. Nu börjar den där tiden på året då man gärna gästar sina husvänner lite oftare än vanligt eftersom man blir trött på att vara inne i lägenheten i det fina vädret. Och även om Vasastan har mycket fina parker osv så föredrar jag helt klart utehäng i någons trädgård tillsammans med vänner.

Tröja från Mango, byxor från Uterque, skor från Flattered, solglasögon från Accrue, örhängen från Syster P, litet runt halsband från Edblad, snäckhalsband från Valerie.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!