Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

What a day!

Ja regnet fullkomligt vräkte ner stundtals men hey, vad gör väl det när man får hänga i Bamseland på Kolmården en hel dag?! Som ni kan se på bilderna så var det någon som var väääldigt nöjd med det. Vi fick faktiskt med henne för att kolla på några djur också men Bamse och alla karuseller var naturligtvis det som lockade mest. ”Mamma, det här var den bästa dagen någonsin!” blev betyget, trots att det faktiskt är tredje gången hon är där. Fast jag är inte så säker på att hon minns det och hon är ju dessutom lite äldre nu och kan nog uppskatta allt lite mer. Vi var ett blött, trött och glatt gäng som körde hem till Stockholm på kvällskvisten. Nu tror jag att vi stupar i säng allihop så hörs vi igen imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!