Color pop

Idag är det mulet och alldeles grått utomhus och både jag och Ingrid är hängiga och ligger hemma med feber och tittar på film, vilket innebär att alla jobbmöten och helgplaner har fått ställas in. Det innebär också blogginspirationen inte ligger på topp. Tur då att jag tog de här bilderna för några dagar sedan när det var strålande sol och härlig vårvärme ute. En riktig färgfest från topp till tå i min favoritkombination: rött och rosa!

Klänning från Carin Wester/Åhléns, skor från Flattered, väska från Cult Gaia, örhängen från Syster P, snäckhalsband från Valerie, solglasögon från Accrue.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!