Kids room

Det bästa med att vara hemma med sjukt barn i ett par dagar är förstås att man får ligga i sängen och gosa en massa, men också att man hinner med att pyssla lite hemma mellan varven. Som att få upp lite saker på väggarna i Ingrids rum. För vi har haft ett gäng tavlor som stått lutade på golvet i väntan på att de ska hitta sin plats. Och Ingrid har givetvis fått vara med och bestämma. Den stora tavlan med en tjej och en ballong som ni kan skymta längst ner till höger satt tidigare i vårt sovrum, men Ingrid har alltid varit väldigt förtjust i den så nu har den fått flytta in till henne istället. Jag tycker att ett barnrum ska vara lekfullt och att det ska finnas mycket att titta på, inte alls så avskalat som det är i vårt sovrum exempelvis. Så det ska upp ett par till saker på väggarna innan det är helt klart. Jag lovar att visa fler bilder då!Min favorittavla i Ingrids rum är ändå den här, som satt i vårt vardagsrum förut. Men visst passar den väl perfekt i ett barnrum? Vi brukar sitta och prata ibland om vad det knasiga djuret kan tänkas heta. Svanprinsessan tror jag var det senaste förslaget…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!