Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Farmers market

Jag hann även med en lunch med Kappahl under veckan som gick, och OJ vad de hade dukat upp fint på temat farmers market, med vegansk mat i en helt fantastisk fotostudio i Gamla stan. Ljusinsläppet alltså! Skulle gärna flytta rakt in i det där magiska stället. Och Kappahl hade mycket fint i sommarkollektionen dessutom. Jag har siktet inställt på ljusa och blommiga matchande baddräkter till mig och Ingrid. Min ljusgula kashmirtröja kommer från Pillowtalk och de ljusa jeansen är urgamla favoriter från Gina tricot som fick komma fram ur vintervilan nu när det äntligen är vår igen.    

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!