Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

work work

Jag har precis lämnat några sidor till Plaza Kvinna, gjort en inspelning med Expressen TV och haft ett möte med ett företag som jag ska göra ett samarbete med inom kort. Så skönt att bocka av en massa jobbgrejer för imorgon är förskolan stängd så då blir det mysdag med Ingrid hela dagen. Så glad för det fina vädret så vi förhoppningsvis kan göra en massa uteaktiviteter. Idag blev det manchester från topp till tå för min del, och tre olika nyanser av rosa. Favoritfärgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!