Summer time

Sommaren och semestern börjar närma sig! Jag tar semester redan vid midsommar så för min del är det är bara drygt fyra veckor kvar nu. Därför är det ju hög tid att börja tänka på semestergarderoben. Här kommer en look som jag inte skulle ha något emot att bära under lata dagar. Kaftaner är det enda jag vill bo i när jag hänger på stranden. Baddräkt (i vårens stora trendfärg gult) bär jag gärna tillsammans med byxor även efter stranden, och så givetvis ett par snygga och bekväma sandaler till det.

Kaftan och byxor från Carin Wester, baddräkt från Next, sandaler från H&M, väska från Second Female, halsband från Caroline Svedbom. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!