Summer vibes!

Gårdagens lunch kan ha varit den trevligaste hittills – i år! Och det säger ju en hel del. Det kan såklart ha att göra med att vi satt utomhus i 23 grader och strålande solsken, men även att maten var fantastiskt god och att det var bästa Frida Fahrman som var värdinna, vilket även innebar att jag äntligen (!) fick gå husesyn i hennes vackra hem. Lunchen hölls i samarbete med Filorga så vi fick även prova på en massa nya och härliga beautyprodukter. Ett par timmar och många skratt senare tog vi oss in till city igen, men den där pirrande känslan av att sommaren faktiskt har kommit bär jag fortfarande med mig.     Foto: David Thunander

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!