Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Prints please

Vi har ju alla våra garderobsfavoriter och för mig är den här kjolen från Rodebjer en sådan. Jag älskar den precis lika mycket nu som jag gjorde förra sommaren! Den här modellen har funnits i flera olika mönster och färgställningar de senaste åren och jag skulle gärna ha en av varje hemma. Carin Rodebjer är ju bara queen of prints!

Kjol från Rodebjer, väska från ATP Atelier, skor från H&M.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!