It’s Afound!

Hur roligt är det inte att jag och Ingrid tillsammans får vara med och fronta Afounds vårkampanj??! För mig var det ingen självklarhet att tacka ja eftersom jag inte visste om Ingrid skulle känna sig bekväm. Men de var så himla gulliga och sa att vi provar, och vill hon inte så är det helt okej. Hon fick även vara med och välja vilka kläder hon gillade och det hela slutade med att hon hade jätteskoj! En riktig liten linslus. Jag tackar nej till en hel del förfrågningar som inte känns bra för mig eller relevant för mina följare om det gäller Instagram, men den här gången kändes det helrätt. Afound är ju en outlet som alltid har rabatt på massa bra märken och vem älskar inte att göra ett bra fynd liksom? HÄR kan ni exempelvis kolla in Ingrid just nu – hur gulligt? 🙂

linnhansson.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!