Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Summer lunch

Det var mitt i Stockholms city men kändes mer som Italien eller franska rivieran när By Malina bjöd in till sommarlunch i fredags. Och den känslan passade ju perfekt eftersom vi kollade in deras sommarkollektion som ju känns lite mindre svensk och lite mer riviera chic. Så mycket fint! För att inte tala om barnkollektionen som lanserades samma dag, som ni kan skymta på bilden längst ner. Vill bara köpa ALLT till Ingrid inför sommarsemestern. Tack, tack till By Malina för en alldeles magisk lunch!       Foto: Alma Westlund/Studio Femme.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!