3 looks

För någon vecka sedan var jag förbi Seezona för att prova ut lite plagg som jag skulle fota och tänkte passa på att visa er bilderna eftersom jag hittade några riktiga favoriter. Hos Seezona finns nämligen ett gäng up and coming designers som man inte hittar någon annanstans vilket gör det till en dröm att botanisera runt där. Min absoluta favorit är nog den här klänningen som jag mer än gärna skulle ha med mig i resväskan nu i sommar. Hur fin?!Sen hittade jag också den här klänningen som jag älskar, både för det asymmetriska snittet och för att den går att matcha på olika sätt. Här bär jag den till klackar men den skulle vara lika fin med sandaler och stråväska till vardags. Och sen en annan favorit i en heelt annan stil. Men håll med om att den här pangklänningen skulle se bra ut på röda mattan? Sån wow-faktor! Det gäller bara att hitta ett tillfälle att bära den. En galainbjudan pronto tack?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!