Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Go green

Ett par slappa blåjeans och en kavaj – finns det något som är snyggare än det? Det är ju den perfekta vardagsuniformen, gärna med klackar och en vit t-shirt till. Jag har alltid hört att jag passar väldigt bra i grönt, kanske för att jag har gröna ögon. Men jag vet inte varför jag inte har så mycket av den färgen i garderoben. Kanske får bli ändring på det?

Kavaj från Massimo Dutti, jeans från Carin Wester, solglasögon från Chimi Eyewear, väska från Staud, armband från Charlotte Bonde, pumps från Flattered. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!