My week

Glad måndag till er! För min del blir det här en kortvecka eftersom jag tar med mig Ingrid och åker hem till Hälsingland på onsdag. Så jag ska klämma in allt vad jobb heter idag och imorgon, plus förskoleavslutning med picknick imorgon eftermiddag. Så idag sitter jag hemma och skriver så datorn glöder och imorgon blir det en dag full av möten. Åh vad jag längtar till lugnet i Hälsingland just nu! Jag älskar att bo i centrala Stockholm men ibland får jag ett stort behov av att bara komma bort ifrån allt. Fyra dagar däruppe kommer verkligen att bli en energiboost.

Jeans från BikBok, t-shirt från H&M, väska från Little Liffner, skor från Flattered, örhängen från Syster P, solglasögon från Musch, snäckhalsband från Valerie, pärlhalsband och halsband med rosa topas från Sophie by Sophie.   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Härligt med långhelg och att få komma iväg lite, njut! Och hoppas ni får fint väder hela helgen!

  Josefine 2019-06-03 15:23:53 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Tack! Vi njuter för fullt. Verkar ha varit fint väder över hela landet så hoppas att du har haft det härligt du med! 🙂

   emmadanielsson 2019-06-09 13:12:27
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!