Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Midsummer

Är du osäker på vad du ska ha på dig på midsommar och missade mitt inhopp i Nyhetsmorgon igår? Då tycker jag att du ska kolla in klippet HÄR. Jag tipsade om fina midsommarplagg för alla väder för let’s be honest, är det inte så att det oftast brukar vara lite småruggigt på midsommar ändå? Själv är jag så sugen på att bära en slapp kostym och sandaler, givetvis med krans i håret. Men känner jag mig själv rätt så slutar det nog med klänning till slut. Och så packar jag såklart ner en stickad tröja, gummistövlar och regnjacka men håller tummarna för att jag slipper använda dem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Emma Danielssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!